Å støtte veldedig arbeid har alltid vert viktig for meg. Derfor har jeg også valgt å støtte et utvalg av både humanitert og veldedig arbeid som gjøres både i Norge og ellers i verden.

Selv har jeg fått vokse opp i et miljø med aktivt barne- og ungdomsarbeid, og fått sett verdien av dette.

Care Norge

Arbeidet til Care er delt inn i fire fokusområder; mikrofinans gjennom spare- og lånegruppene, mødrehelse, kvinners rettigheter og vold mot kvinner. I tillegg gir de nødhjelp i kriser og katastrofesituasjoner.

Link: http://www.care.no/

Leger uten grenser

Leger Uten Grenser gir humaniær medisinsk nødhjelp til mennesker berørt av væpnede konflikter, kriser, epidemier og naturkatastrofer, og til befolkningsgrupper som mangler helsetjenester på grunn av sosial eller geografisk isolasjon.

Link: http://www.legerutengrenser.no/

Nourish the children - NuSkin Vitameal

Underernærte barn mangler næringsstoffer i kostholdet sitt som kan forhindre utvikling av hjernen, beinbygningen og immunforsvaret. Det meste av humanitær matvarehjelp er korn og mais, som kan mangle visse essensielle næringsstoffer som er nødvendig for en sunn utvikling.

VitaMeal er spesielt utviklet for underernærte barn eller for bruk i familien av Nu Skin® - et selskap med bred erfaring innen ernæring. I samarbeide med en på barneernæring i den tredje verden har Nu Skin® utviklet VitaMeal, som er vegetariansk og laktosefri, og det er enkelt å tilsette ingredienser som passer til enhver smak og kultur. Hver VitaMeal-pose inneholder 30 måltider i barnestørrelse, eller nok mat til å gi et barn et næringsrikt måltid hver dag i en måned.

VitaMeal gir:

  • En balanse mellom karbohydrater, proteiner, fett og fiber
  • Essensielle fettsyrer er nødvendig for normal utvikling av hjernen, sunn hud og immunforsvar
  • Elektrolytter er nødvendige for å opprettholde en normal væskebalanse og muskelfunksjon
  • 25 essensielle vitaminer og mineraler, inkludert A-vitamin for normalt syn og immunfunksjon, samt næringsstoffer for normal vekst og utvikling av skjelettet

Link: http://www.nuskin.com/content/nuskin/no_NO/culture/nourish_the_children.html

Ta kontakt for å vite mer om dette prosjektet og hvordan du kan bli veldedig sponsor.

Utrustningssenteret 24/7

Utrustningssenteret 24/7 er et tverkirkelig ressurssenter som har spesialisert seg på å utruste kirkens medlemmer med de nådegaver som Gud har gjort klar for den enkelte.

Mange mennesker lider under av at de er blitt gjort til et offer for sine omstendigheter og sine omgivelser, uten muligheter til å ta tilbake autoriteten over eget liv. Gjennom overnaturlig nåde kan mennesker bli satt fri fra fortidens traumer og bindinger, til å leve et nytt liv i frihet.

Link: http://www.utrustningssenteret247.no

New Life Outreach (NLO)

Misjonærene Egon og Hanna Falk har gitt sitt til til evangelisering i Tanzania. I over 30 år har de reist rundt i Tanzania for å holde møter og helbredelseskampanjer, bekjempe hiv/aids, og andre sosiale prosjekter.

I tillegg har de også startet en barneskole, en bibelskole, en lokal kirke, og et hjem for foreldreløse jenter.

Link: http://www.nlo.dk

Kanal 10 Norge

Kanal 10 Norge er en kristen TV kanal med studio i Oslo sentrum.